Inedit! Primul album înregistrat de un copil nenăscut va fi lansat în aprilie! Cum s-a putut așa ceva

2 min read
Inedit! Primul album înregistrat de un copil nenăscut va fi lansat în aprilie! Cum s-a putut așa ceva

Nu ești singura! Acest cuplu de artiști a înregistrat sunetele produse de copilul lor nenăscut şi urmează să le lanseze într-un album!

„Sounds Of The Unborn” se numește albumul de debut al micului artist Luca Yupanqui și a fost înregistrat în timp ce acesta încă era în pântecele mamei sale. Materialul urmează să fie lansat la începutul lunii aprilie! Primul single lansat se numește „V4.3 pt.2” și vine alături de un videoclip din înregistrări făcute de cuplu.

Potrivit smartradio.ro, întregul album a fost înregistrat folosind tehnologia MIDI biosonică, care a transformat mișcările din uter ale bebelușului în sunete. Sesiunile de înregistrare au durat câte 5 ore, iar părinții au editat și mixat rezultatul, încercând să intervină cât mai puțîn pentru a permite mesajului copilului să există în formă să brută.
„Am făcut și câteva înregistrări cu film de 8mm Super 8 și am colaborat cu artista vizuală Victoria Keddie, pentru că ne place abordarea și estetică ei. Ea a prelucrat filmul folosind unelte analogice și a creat o călătorie vizuală care rezumă ceea ce am simțit când am creat acest album”, au declarat părinții, potrivit smartradio.ro.
Citește și: Moment unic surprins la ecograf: bebeluș făcând pipi în uterul mamei lui
Luca Yupanqui este copilul muzicienilor Elizabeth Hart, basist al trupei rock experimentale Psychic Ills, și a lui Iván Diaz Mathé.
„Este în natura umană să te întrebi cum este viaţa în interiorul conştiinţei unei alte fiinţe umane. Cum se simte? Cum sună? Toate aceste întrebări au devenit mai importante şi mai puternice pentru Elizabeth şi Iván în timp ce aşteptau că Luca să vină pe lume”, arată comunicatul de presă care însoțește vestea lansararii albumului.
Cum ți se pare că sună prima piesă a bebelușului?

Surse: smartradio.ro, rollingstone.com
Sursă foto principală: istockphoto.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.