INVITAȚIE PROIECT CERC CCDR BUZĂU EDUCAȚIE CIVICĂ ÎN RÂNDUL TINERILOR PRIN TEACHING ȘI COACHING

2 min read
INVITAȚIE PROIECT CERC CCDR BUZĂU EDUCAȚIE CIVICĂ ÎN RÂNDUL TINERILOR PRIN TEACHING ȘI COACHING

INVITAȚIE PROIECT CERC CCDR BUZĂU
EDUCAȚIE CIVICĂ ÎN RÂNDUL TINERILOR PRIN TEACHING ȘI COACHING
CATEGORIE: Educație despre democrație și implicare civică
14.04.2022, platforma ZOOM, ora 18.00
email înscriere: [email protected]

*INFORMAȚII PROIECT/EVENIMENT În cadrul politicii de cooperare în România, în conformitate cu obiectivele definite de Ministerul Francez al Europei și al Afacerilor Externe, Serviciul de Cooperare și Acțiune culturală al Ambasadei Franței în România a lansat în 06 februarie 2022 un concurs de proiecte intitulat:

Nume proiect: INVITAȚIE PROIECT CERC CCDR BUZĂU EDUCAȚIE CIVICĂ ÎN RÂNDUL TINERILOR PRIN TEACHING ȘI COACHING CATEGORIE: Educație despre democrație și implicare civică

Organizatori: COORDONATOR/ORGANIZATORI CONFERINȚĂ:
Președinte CCDR – Prof. dr. Constantin Malancă Veronica
Vicepreședinte, Prof. Militaru Alexandru-Lucian

Perioadă înscriere: 06.04.2022 – 14.04.2022

Perioadă desfăşurare: 14.04.2022

În cadrul politicii de cooperare în România, în conformitate cu obiectivele definite de Ministerul Francez al Europei și al Afacerilor Externe, Serviciul de Cooperare și Acțiune culturală al Ambasadei Franței în România a lansat în 06 februarie 2022 un concurs de proiecte intitulat:
           Sprijin pentru inițiativele civice ale tinerilor și pentru tineri pentru a sprijini inițiativele organizațiilor societății civice românești. În urma procesului de selecție, proiectul depus de CCDR Buzău, intitulat: Educație civică în rândul tinerilor prin teaching și coaching, a fost declarat câștigător din cele 31 de ONG-uri care au aplicat. În cadrul anului European al tineretului 2022 și al finalizării Conferinței privind viitorul Uniunii Europene, se dorește valorificarea voluntariatului și implicarea tinerilor.
În cadrul acestui eveniment va fi desfășurată CONFERINȚA cu tema: Rolul și importanta educației civice în rândul tinerilor prin teaching și coaching. Va fi prezentat  graficul de activități a proiectului cerc , importanta și rolul acestuia în școală și comunitate. Justificarea acestui proiect este legată de nevoile actuale ale comunității, și se pliază cu statutul asociației, a vieții sociale, culturale în concordanță cu respectarea standardelor europene.

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: CCDRBuzau | 06.04.2022 23:42 | 54 vizualizări

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.