Ion Caramitru, în spital. Marele actor ar avea o infecție în sânge

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent, miercuri seară la Iaşi, unde, de la ora 20.00, în Piaţa Unirii a avut loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată. La Gala de deschidere a SFR a fost proiectat, în aer liber, filmul „Ştefan Luchian”, o producţie din 1981 care poartă semnătura regizorului Nicolae Mărgineanu, în care Ion Caramitru interpretează un rol magistral.
„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. (…) Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu e COVID-19 şi nu sunt alte probleme. Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a declarat Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural, potrivit Agerpres.
Ce au descoperit medicii în sângele lui Ion Caramitru
Deși, în primă fază, medicii erau optimiști, lucrurie nu par a fi așa. Pentru moment s-a decis menținerea actorului internat, după ce i s-a depsitat o infecție în sânge. Medicii acum sunt sceptici în a da un nou diagnost clar.Cu toate acestea, se așteaptă rezultatul mai multor analize.
Potrivit impact.ro, medicii i-ar fi găsit o infecție în sânge.

 » sursa: www.r3media.ro