Îți mai aduci aminte de Catrinel Sandu? Acum locuiește în SUA și are două fetițe superbe!

1 min read
Îți mai aduci aminte de Catrinel Sandu? Acum locuiește în SUA și are două fetițe superbe!

Cariera frumoasei blondine a cunoscut o ascensiune fulminantă la începutul anilor 2000, ea ajungând să prezinte o serie de emisiuni, printre care „Boom Boom” și „Miss Tres Jolie”, alături de Lucian Viziru, „Aici e de noi”, cu Marius Rădmăneștean și Cabral, „Camera de ras”, „Caravana Prima”, cu Dan Fintescu și „Kaiser Fest”. Catrinel Sandu a cocheat, la un moment dat, și cu actoria, ea obținând, în 2005, un rol în serialul de televiziune „Curscrele”.
Trei ani mai târziu, vedeta s-a căsătorit cu fostul jucător de tenis, Gabriel Trifu, pentru care a renunțat definitiv la televiziune și s-a mutat în Statele Unite. În 2009, cei doi deveneau pentru prima dată părinții unei fetițe, pe nume Sara. În decembrie 2012 a venit pe lume cea de-a două fetiță a cuplului, Lara Nicole.
În 2017, Catrinel Sandu și Gabriel Trifu anunțau că divorțează, cele două fete rămânând în custodia coregrafei, aceasta renunțând chiar și la pensia alimentară din partea fostului soț. În prezent, Catrinel Sandu trăiește o frumoasă poveste dragoste alături de Steve Schroeter, medic stomatolog și la rândul său tată. Ei locuiesc în Sarasota, Florida împreună cu cele două fiice ale blondinei, care se împacă foarte bine cu tatăl vitreg.
Răsfoiește galeria foto și vezi cum arată, în prezent Catrinel Sandu și cele două fetițe ale sale, Sara și Lara!

Vezi galeria foto »

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.