Jurnalistul Paul Andrei a fost blocat pentru 24 ore după ce a fost reclamat de o fostă directoare de la ANCOM și candidată PMP la Parlamentul European

2 min read
Jurnalistul Paul Andrei a fost blocat pentru 24 ore după ce a fost reclamat de o fostă directoare de la ANCOM și candidată PMP la Parlamentul European

Jurnalistul și producătorul TV Paul Gabriel Andrei (foto stânga) a fost blocat timp de 24 de ore de către rețeaua facebook, pentru că a postat un comentariu la o postare.
Comentariul „incriminat” a fost parte al unui schimb de replici la o postare despre finanțarea Catedralei Mântuirii Neamului.
Mai precis, la postarea lui Petro Birjaru, Paul Gabriel Andrei a spus că „Nu credeam să mai existe indivizi care să creadă că nu avem spitale si autostrazi din cauza Catedralei. Si totusi…in iulie 2021 apare postarea aceasta 😆 Băi, băiatule, ia piciorul de pe frână, ai rămas împotmolit. Ești limitat electronic”.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Toate bune și frumoase, până aici. Jurnalistului i-a răspuns o utilizatoare, urmând acest dialog:
Utilizatoare: „cum de aveți voi ăștia din secolul 16 acces la telefoane?”
Paul Andrei: „Dacă vrei să pari inteligentă nu folosești aceeași replică cu a celui de care vrei să râzi. Trage un pic de tine, sigur poți veni cu ceva nou.”

Ultimul comentariu a fost reclamat la facebook, iar Paul Gabriel Andrei s-a trezit blocat pentru 24 de ore.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Totuși, acesta nu s-a lăsat descurajat și a investigat puțin să vadă cine este persoana care l-a reclamat „rețelei”.
A descoperit că persoana în cauză nu este chiar oricine. Este vorba despre o fostă directoare, timp de 7 ani, de la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).
„Ca să ajungi directoare în ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.