Jurnalistul și producătorul TV Paul Gabriel Andrei, despre motivele pentru care merită sprijinit proiectul R3Media: Oamenii au nevoie de opinii diferite!

2 min read
Jurnalistul și producătorul TV Paul Gabriel Andrei, despre motivele pentru care merită sprijinit proiectul R3Media: Oamenii au nevoie de opinii diferite!

Am văzut cu toții ce s-a întâmplat în ultimele zile ale mandatului președintelui Trump, iar acele evenimente nu au făcut decât să întărească nevoia ca să existe un loc unde fiecare voce să fie auzită.
În contextul acesta, producătorul, jurnalistul și comentatorul sportiv de televiziune Paul Gabriel Andrei, a decis să trimită un mesaj de sprijin pentru R3Media.
El le transmite cititorilor că ei sunt cei care vor decide dacă această voce va exista în continuare.
„Oamenii au nevoie de opinii diferite!
Trăim într-o lume în care e tot mai greu să îți exprimi părerile. Am ajuns în punctul în care ne simțim cu toții ca un infractor american căruia i se citesc drepturile „ai dreptul să taci, orice spui poate fi folosit împotriva ta”.
Se întâmplă acest lucru atât în viața reală, cât și în viața „socială” de pe internet.
Consider că o societate sănătoasă e aceea în care bunul simț e principalul motor, nu temerile și constrângerile. Avem dreptul de a ne informa din mai multe surse și în zilele noastre este lucrul cel mai indicat. Nu rămâneți niciodată fidelul unei singure surse de informare, chiar și atunci când vi se pare că tot ceea ce spune respectiva sursă e pe placul și în asentimentul convingerilor pe care le aveți dumneavoastră. E modul fiecăruia de a fi rămâne conectat cu adevărat la realitatea în care trăim zi de zi fără ca percepția să fie alterată de către alții.
Celebrul scriitor, filosof și profesor italian Umberto Eco spunea că: „Atunci când cineva trebuie să intervină să apere libertatea presei, înseamnă că societatea sa este bolnavă.”
Pe vremea când eram elev și student, din banii primiți de la părinți, țin minte că în fiecare dimineață îmi cumpăram 3-4 ziare, printre care ProSport și Gazeta,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.