Klaus Iohannis a convocat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru a discuta situația din Afganistan

Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pe 25 august, a anunțat marți Administrația Prezidențială. În cadrul ședinței se va discuta situația tensionată din Afganistan, informează Agerpres.
Șeful statului a dispus trimiterea avioanelor aparținând Forțelor Aeriene Române pentru evacuarea a 35 de cetățeni români, aflați în acest moment, în Afganistan.
Știre în curs de actualizare.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

 » sursa: www.r3media.ro