Klaus Iohannis a promovat un infractor și lideri obraznici la Chișinău

3 min read
Klaus Iohannis a promovat un infractor și lideri obraznici la Chișinău

Distribuie acest articol!
Președintele României Klaus Iohannis a promovat la Chișinău un infractor și lideri extrem de obraznici la Chișinău. Aici, îi putem enumera pe infractorul Vlad Filat și promotorii moldovenismului primitiv stalinist, cuplul Andrei Năstase și Maia Sandu.
Klaus Iohannis și diplomația germană se ploconeau la Chișinău, în timp ce infractorul Vlad Filat fura un miliard de euro din băncile moldovenești. Totul era dirijat din umbră la ordinele cancelarului german Angela Merkel, cel mai mare inamic al Unirii Republicii Moldova cu România. Bineînțeles cu ordin clar de la Moscova.

Pe 8 noiembrie 2010, cu doar trei săptămâni înainte de alegerile parlamentare din Republica Moldova, ministrul nostru de Externe de atunci şi primul ministru al Republicii Moldova, Vladimir Filat, au semnat, la Bucureşti, tratatul între România şi Republica Moldova privind regimul frontierei de stat. Adică guvernul României a coborât în cel mai jalnic loc în care a fost vreodată în istorie, semnând un tratat de recunoaștere a frontierei dintre România și provincia sa, Basarabia. Motivul acelei josnicii era sprijinirea lui Vladimir Filat să câștige alegerile din Republica Moldova din acel an.
Pentru ca ridicolul să fie absolut, acel tratat nici măcar nu a fost vreodată adus în Parlamentul României pentru ratificare. A rămas un petic de hârtie, menit să ne amintească de cea mai mare umilință pe care ne-a provocat-o Angela Merkel.
Vlad Filat păpușarul din umbră al Maiei Sandu
Klaus Iohannis cu ajutorul echipei serviciilor secrete germane de la Konrad Adenauer Stiftung și agenții BND de la Sibiu au preluat puterea în România, mai apoi promovând doi lideri extrem de obraznici ca Andrei Năstase și Maia Sandu la Chișinău. Noii lideri de la Chișinău s-au declarat proeuropeni și au mințit o țară întreagă cu integrarea în Uniunea Europeană, lucru care nu va fi posibil în veci cu trupe de ocupație în Transnistria și fără tratat de vecinătate cu România și Ucraina.
Ucraina și România nu vor semna niciodată un tratat de vecinătate cu Republica Moldova atât timp cât pe teritoriul său se află trupe de ocupație ale armatei ruse, iar în cazul Bucureștiului oricât de trădător ar fi un guvern nu va ratifica niciodată așa ceva.
Klaus Iohannis – Andrei Năstase
Klaus Iohannis este responsabil de promovarea personajului Andrei Năsatase pentru care cetățenia română este doar un pașaport și, mai grav, a realizat o propagandă agresivă împotriva ideii de Unire a Republicii Moldova cu România.

Maia Sandu și războiul hibrid dus împotriva României
Cel de-al doilea personaj promovat intens de Klaus Iohannis și echipa de spioni a Konrad Adenauer Stiftung, condusă de Hans Martin Sieg, este actualul președinte al Republicii Moldova Maia Sandu. Maia Sandu este cel mai agresiv promotor al moldovenismului și statalismului Republicii Moldova. Pentru Maia Sandu România este doar ”țara vecină”. Cel mai grav derapaj al Maiei Sandu au fost declarațiile făcute la Strasbourg unde le-a prezentat europenilor ideologia statalist moldovenistă. 
Dacă Igor Dodon avea nerușinarea să afirme că poporul moldovenesc și limba moldovenească există, Maia Sandu s-a prezentat la Strasbourg cu același discurs rupt din manualele sovietice, afirmând că moldovenii sunt o națiune unită. Îi amintim Maiei Sandu că și pe partea stângă, și pe partea dreaptă a Prutului se vorbește aceeași limbă, limba română, și avem aceeași istorie, chiar dacă am ajuns să fim separați de o graniță nedreaptă.
Este iluzoriu să afirmi că un stat fantomă ca Republica Moldova, poate deveni un stat prosper, mai ales când realitatea demonstrează că Republica Moldova este o țară dependentă în totalitate de ajutoarele externe. Aceasta este marele succes al diplomației române adormite de spionajul german.
Maia Sandu – Klaus Iohannis

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.