Klaus Iohannis la Matei Balș: În loc să ceară demisia Guvernului, felicită forțele de intervenție

2 min read
Klaus Iohannis la Matei Balș: În loc să ceară demisia Guvernului, felicită forțele de intervenție

Klaus Iohannis, președintele țării din ultimii 6 ani și jumătate, nu a luat niciun fel de măsuri, nu a cerut demisia Guvernului, deși în 2015, susținea că „a fost nevoie să moară oameni” ca să demisioneze guvernul de atunci, după incendiul de la Colectiv.

Iohannis le-a transmis condoleanțe famiilor îndoliate și a felicitat forțele de intervenție pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

„Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău, transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică. A fost o intervenție foarte complicată, cu foarte multe forțe implicate. S-a reacționat extrem de rapid. Totuși, țin să felicit forțele de intervenție pentru promptitudinea intervenției aici, la acest incendiu groaznic”, a declarat președintele în timpul vizitei sale la Matei Balș.

————————————————————————————————————

Un important artist român cere demisia Guvernului și a lui Iohannis după incendiul de la Matei BalșAdrian Axinia (deputat AUR): sub 1% din unitățile medicale îndeplinesc condițiile de securitateReforma promisă de USR PLUS: Vor să pună mâna pe cât mai multe funcții de conducere

————————————————————————————————————

Iohannis a mai spus vinovații vor fi sancționați și a precizat că „avem de-a face cu probleme structurale în spitalele din România”, în contextul în care incendiul de la Balș este al doilea astfel de incident în mai puțin de două luni. Președintele a mai spus că i-a solicitat ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, „să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă pentru întregul sistem de sănătate din România și aștept cât de curând primele idei, pentru a putea demara această reformă”.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.