La ce oră își culcă băieții Adela Popescu. Nu te-ai fi așteptat la asta!

2 min read
La ce oră își culcă băieții Adela Popescu. Nu te-ai fi așteptat la asta!

Adela Popescu, la 33 de ani, este, o femeie cu o carieră de succes și cu doi copii minunați care împlinesc viața ei de familie alături de Radu Vâlcan, soțul ei. Adela a dezvăluit într-un story că viața ei de mamă nu diferă cu nimic de a altor mămici. Amuzată, ea s-a filmat în timp ce fiul ei cel mic o călărea la propriu, băgându-i mâinile în ochi. Povestea continuă cu aceleași cadru, în timp ce actrița subliniază că ”Viața de mama – poezie pură.”
Apoi apare un alt cadru, în care Adela este singură și povestește că cei mici au adormit într-un final: ”Gata! La 7.30 a adormit Andrei. Alexandru dormea de pe la 7 fără ceva. Cum ar zice tatăl meu: de acum încolo pot să îmi trăiesc și eu viața.”
Se pare că Adela își cunoaște bine meseria de mămică. Specialiștii de la Institutul de Cercetare Murdoch Childrens din Melbourne, Australia consideră că ora de culcare potrivită pentru copii este între 19:30 și 20:30. Sigur, este greu de respectat, dar copiii au nevoie de cât mai multe ore de somn. Astfel, dacă mezinii familiei dorm mult, părinții sunt mai relaxați și reușesc să se bucure de liniște și de timp pentru activități proprii. Ambele părți sunt mulțumite, nu-i așa? 
„Somnul este o parte esențială pentru o sănătate mintală optimă și o bună dispoziție. În ceea ce privește copiii, programul de somn ajută și problemele comportamentale și capacitatea de autocontrol”, a spus doctorul Wendy Sue Swanson.
Surse: Instagram

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.