La Cernăuţi a fost deschis un magazin de încălţăminte românească

2 min read
La Cernăuţi a fost deschis un magazin de încălţăminte românească

Producătorul sucevean de încălțăminte Marelbo s-a extins în Ucraina, după ce a deschis o noua locație la Cernăuți, anunță newsbucovina.ro.
„Este o mare bucurie pentru noi să ne putem extinde, să putem oferi clienților de pretutindeni încălțăminte din piele naturală, meșteșugită cu mult drag de către oamenii talentați și harnici din inima Bucovinei. Dorința noastră este să devenim din ce în ce mai buni în ceea ce facem și să putem fi alături de toți cei care ne iubesc produsele”, a spus Ionuț Bobu, CEO Marelbo Ukraine, potrivit sursei citate.
Toate produsele sunt realizate la fabrica Marelbo din Vicovu de Sus și tot de acolo sunt aprovizionate magazinele.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Magazinul Marelbo din Cernăuți este situat în centrul orașului pe strada Holovna nr. 34. Odată cu deschiderea magazinului s-au creat 9 locuri de muncă, iar programul de funcționare va fi de luni până duminică, între orele 09:00 și 20:00.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.