La liberali se poate: Un infractor pus șef la PNL Ilfov

2 min read
La liberali se poate: Un infractor pus șef la PNL Ilfov

Distribuie acest articol!
La liberali se poate și cu infractori în frunte. Hubert Thuma a fost reales în funcția de președinte al PNL Ilfov deși acesta are un trecut infracțional. La PNL Ilfov sunt înfiripați niște lideri ai crimei organizate, care controlează cu mână de fier clanurile interlope de la periferia Capitalei, lucru pe care procurorii îl țin sub preș. Nu mai vorbim de faptul că tot ce ajunge la Buftea primește NUP.
Liberalul Hubert Petru Ștefan Thuma și fostul șef al Parchetului Sectorului 4 București, Mihai Betelie, au fost condamnați de instanța supremă la șase luni de închisoare cu suspendare, pentru fapte de corupție, decizia fiind definitivă.Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) l-a găsit vinovat pe Thuma de folosire a influenței sau a autorității de către o persoană cu funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, iar pe Betelie, de instigare la această infracțiune.
În 20 martie 2012, Direcția Națională Anticorupție l-a trimis în judecată pe fostul procuror Mihai Betelie, alături de liberalul Hubert Petru Ștefan Thuma, de fostul secretar al Primăriei Sectorului 1 București Grigorescu Bogdan-Nicolae și de avocatul bucureștean Ghoerghe Marin Dobre. Pentru necunoscători, Hubert Thuma este creația penalului Marian Petrache.
Liberalii din Buftea împreună cu primarul PNL – Gheorghe Pistol
Liberalul George Ene îi ridică ode infractorului Thuma
„Sunt onorat să fiu desemnat Secretar General al PNL ILFOV, una dintre cele mai puternice filiale PNL din România. Astăzi a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al PNL Ilfov. Premiera în România, am avut votul electronic, rapid, eficient și modern. Mulțumesc celor 31 de primari, 17 consilieri județeni, 349 consilieri locali pentru încrederea acordată!
Felicitari Hubert Thuma pentru noul mandat la conducerea PNL Ilfov; Un bun președinte și un bun prieten#pnlilfov#ilfovulincaresepoate”, scrie pe pagina sa de Facebook secretarul general al PNL Ilfov, George Ene.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.