Lecții mai plăcute cu auxiliarele INTUITEXT pentru gimnaziu!

3 min read
Lecții mai plăcute cu auxiliarele INTUITEXT pentru gimnaziu!

Începutul de an școlar vine, iarăși, cu o serie de griji și reguli. Mai mult ca oricând, luna septembrie este sub semnul multor schimbări și provocări cărora profesorii de gimnaziu trebuie să le facă față.
Ne dorim să apropiem informația educațională de elevi și, de aceea, vă invităm să descoperiți caietele și culegerile INTUITEXT pentru următoarele discipline: Limba și literatura română, Matematică și Informatică și TIC! 
Specialiștii INTUITEXT în educație și cadre didactice cu rezultate excepționale la clasă au creat o serie de auxiliare moderne, concepute special pentru învățarea în era digitală!
Acestea:

conțin tipuri variate de cerințe și exerciții, cu grade diferite de dificultate;
prezintă rezolvări în pași pentru anumite probleme și exerciții;
dezvoltă creativitatea, gândirea critică și abilitatea de autoevaluare a elevilor.

Auxiliarele INTUITEXT sunt surse de inspirație valoroase și presupun:

motivarea elevilor prin sarcinile propuse, evitându-se prezentarea conţinutului învăţării sub formă de lecţii ce trebuie învăţate;
contextualizarea învățării, ancorarea ei în realitatea vieții și societății, în care elevul devine parte activă; sarcinile de învăţare propuse vizează centrarea curriculumului pe probleme ale vieţii reale, rezolvare de probleme, identificarea de soluţii;
claritatea formulării sarcinilor propuse elevilor în baza experienţelor anterioare de învăţare şi a achiziţiilor deja dobândite, precum şi succesiunea logică a cerinţelor.

Suntem aici pentru dvs., pentru un an școlar mai bun!
Iată OFERTA INTUITEXT concepută special pentru clasa dumneavoastră:
Reduceri de până la 40%!
MAI MULT, în funcție de cantitatea de comandată, beneficiați și de EXTRA REDUCERI de până la 20%, astfel:• 10% pentru comenzi de minim 10 produse;• 15% pentru comenzi de minim 15 produse;• 20% pentru comenzi de minim 20 produse!Acces GRATUIT, timp de 3 luni, la Didactic Premium ce include Revista cadrelor didactice, cu ISSN! 
Haideți să parcurgem împreună auxiliarele INTUITEXT pentru gimnaziu:

INFORMATICĂ
Auxiliarul Informatică. Suport teoretic și exerciții aplicative oferă elevilor informații complete și extrem de folositoare de comunicare și de conduită în mediul online!
Iată ce declară profesorul Daniel Popa, autor al auxiliarului Intuitext: „Auxiliarul are un număr mai mare de probleme de algoritmică rezolvate și oferă acces la prezentări și demonstrații.
Prezintă în paralel 3 programe (2 gratuite) cu ajutorul cărora se pot realiza prezentări și permite profesorilor și elevilor să folosească programul potrivit. 
Legat de algoritmică, auxiliarul prezintă platforma microbit și introduce elevul în lumea programării roboților.”
Limba și literatura română
Iată ce spun autorii despre auxiliarele Intuitext pentru Limba și literatura română:

Clasa a V-a:
Aurelia Stan: „Auxiliarul îmbină utilul cu plăcutul pentru toți beneficiarii săi. Astfel, elevii transformă stresul temelor în plăcerea jocului ales de ei, profesorii beneficiază de texte suport deja selectate dintre cele iubite de copii, de abordare diferențiată a învățării, iar părinții uită de grija lecțiilor neînvățate.“
Clasa a VI-a:
Cătălina Popa: „Gândită întocmai ca un manual, cu noțiuni teoretice și aplicații concepute în spiritul programei, lucrarea noastră își propune să reprezinte o alternativă creativă și consistentă la materialele școlare obligatorii. 

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.