Legea AUR de ajutorare a familiilor cu mulți copii respinsă de PSD, PNL și USR

2 min read

AUR a depus un proiect de lege ce are drept scop ajutorarea familiilor cu foarte mulți copii.

Natalitatea în România trebuie să fie stimulată. Românii nu își mai permit să aibă copii deoarece nu au fondurile necesare ca să îi crească. Pe de altă parte astăzi se nasc mai mulți români în afara României decât acasă.

AUR are 4 piloni de bază: familia, națiunea, libertatea și credința.

AUR a propus așa: familiile care au trei sau mai mulți copii să primească lunar o alocație de creștere mărită până la 600 de lei pe lună. Practic dacă ai avea 3 copii s-ar aduna 1800 de lei și în acest fel mama s-ar putea ocupa de cei mici în mod corect. Familiile care ar avea 4 copii ar dispune de 600 de lei lunar și așa mai departe.

Majoritatea familiilor cu mulți copii trăiesc în sărăcie pentru că statul nu îi ajută. Deoarece unul dintre părinți trebuie să se ocupe de educația și creșterea lor, sigur că veniturile adunate sunt mai mici, numărul de persoane în întreținere mai mare, motiv pentru care sărăcia predomină.

PSD, PNL și USR au respins proiectul depus de AUR, deși bani sunt pentru partidele politice din România, dar nu se găsesc pentru români. Partidele politice primesc lunar milioane de euro de la statul român, adică de la români.

Printre motivațiile auzite la partidele sistemului dar nescrise în documentele oficiale ar fi : țiganii fac mulți copii; cine face copiii să și-i crească; fac mulți copii ca să le ia banii și să îi bea….

Acestea sunt numai din frazele scoase de politicienii de la PSD, PNL, USR și UDMR ca să justifice respingerea legii.

Dar o viață de om este o viață de om. Noi trebuie să ne îngrijim de fiecare român și cu cât sunt mai mulți români care se nasc cu atât mai bine.

Să nu uităm că sunt mulți români plecați din țară, mulți copii se nască afară și nu vor mai reveni niciodată.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.