Legile Justiției. Asistăm la o lovitură de stat dată de majoritatea parlamentară – CRITICII.RO

1 min read
Legile Justiției. Asistăm la o lovitură de stat dată de majoritatea parlamentară – CRITICII.RO

Legile Justiției. Asistăm la o lovitură de sta dată de majoritatea parlamentară formată din PSD, PNL, UDMR și chiar din USR.

Unicul partid parlamentar care se opune complet legilor justiției în forma lor actuală este AUR. Vorbim despre un pachet de modificări servit de afară și care pune în genunchi România.

În parlament se află un pachet de reglementări care în cele din urmă vor face ca dreptul european să primeze în fața constituției țării.

Practic suveranitatea și independența României este cedată către Bruxelles, asta deși constituția nu permite acest lucru, nimic nu trebuie să fie peste constituție.

Deși au fost depuse sute de amendamente, acestea au trecut la pachet în Senatul României, urmând a fi supuse votului în plen.

Legea va trece apoi mai departe la Camera Deputaților și care este cameră decizională dar unde partidele amintite au majoritatea parlamentară.

Asistăm practic la o lovitură stat, căci așa se numește când ordinea firească, ordinea constituțională este răsturnată. Patru partide politice profită de majoritatea de moment pentru a elimina obligativitatea aplicării constituției.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.