Liceul Internațional IOANID oferă burse de studiu în valoare de 32.265 euro

3 min read
Liceul Internațional IOANID oferă burse de studiu în valoare de 32.265 euro

Elevii din clasele a VIII-a interesați de profilul uman liceal, specializarea filologie, au șansa de a beneficia de una dintre cele 3 burse de studiu oferite de Liceul Internațional IOANID, burse care pot ajunge până la 100% din valoarea taxei educaționale.  Elevii care se califică sunt scutiți de taxa anuală în valoare de 10. 755 de euro.
Pentru obținerea burselor, aplicanții trebuie să susțină o serie de examene la materiile limba română, matematică și limba engleză. Un prim pas pe care trebuie să îl facă este de a completa formularul de aici, ulterior urmând să intre în concursul burselor de studiu.

Etapele concursului sunt următoarele:

18 ianuarie –  15 martie: difuzarea informațiilor și primirea aplicațiilor online
15 – 30 martie: susținerea testărilor scrise
4 aprilie: afișarea rezultatelor pe https://www.ioanid.com/burse/ si blog ioanid.com/blog

Bursele pot fi parțiale sau integrale, în funcție de mediile candidaților și de rezultatele lor la testări. Potrivit conducerii unității de învatamant, bursele acoperă trei mese/zi, accesul la manuale și auxiliare, supraveghere medicală, cursuri de debate și alte servicii administrative și educaționale.
Ce înseamnă să studiezi la Liceul Internațional IOANID
Indiferent de profil, activitățile claselor de liceu sunt organizate conform nevoilor reale ale adolescenților de astăzi, iar procesul de predare este caracterizat de crearea unor experiențe de învățare care atrag elevii. Pe lângă predarea interactivă, profesorii stimulează constant liceenii, echilibrandu-i și pregătindu-i ca viitori adulți într-un mediu dinamic și captivant. Pe lângă studiul materiilor standard, conform profilului ales, elevii sunt implicați constant în activități de voluntariat și sesiuni de orientare și consiliere profesională organizate de specialiști din domeniile de interes identificate chiar de liceeni.
”Aici  simt că și părerea mea contează, că și dorințele mele sunt ascultate, și, ce consider foarte important, profesorii sunt mereu disponibili pentru fiecare copil. De când sunt la IOANID, am înceut să învăț din plăcere” Daria, clasa a XI-a, beneficiar bursă.
” Sunt zilnic alături de oameni care-mi sunt dragi și de profesorii pe care îi simțim cu adevărat aproape de mintea și inima noastră. Fără să sune a clișeu, este un sentiment unic să știi că faci parte dintr-o echipă care s-a format pentru tine și viitorul tău”, Sebastian, clasa a XI-a. beneficiar bursă.
De asemenea, Liceul Internațional IOANID a deschis oficial sesiunea de admitere în anul școlar 2022-2023, pentru clasele de liceu, atât în sistem românesc (specializarea filologie sau științe ale naturii), dar și în sistem international Cambridge, cu predare în limba engleză.
O noutate pe piața liceelor particulare din București o reprezintă existența unei secții internaționale, prin adoptarea sistemului Cambridge, cu diplome recunoscute și apreciate de universități și angajatori din toată lumea. Avantajul unui astfel de sistem îl reprezintă, pe lângă studiul în limba engleză, flexibilitatea în crearea curriculumului, elevul alegând cele mai potrivite materii pentru viitorul sau profesional. Printre materiile studiate se numără Combined Science, Economics, History, Mathematics și Global Perspectives. Mai multe detalii despre oferta educațională pentru clasele a IX-a – a XII-a la Liceul Internațional IOANID găsiți pe site-ul oficial.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.