Liderii dedicați copiilor primesc recunoștință la Gala Lideri pentru Liderași – 2021

2 min read
Liderii dedicați copiilor primesc recunoștință la Gala Lideri pentru Liderași – 2021

Ajunsă anul acesta la a șasea ediție, Gala Lideri pentru Liderași se va desfășura pe 11 februarie 2021 în sistem hibrid: va fi transmisă live de pe scena Le Château – Castelul din inima Bucureștiului în direct pe Facebook Itsy Bitsy și itsybitsy.ro.

Procesul de selecție și nominalizare a presupus o etapă inițială în care membrii echipei Itsy Bitsy și colaboratori permanenți au nominalizat 48 de lideri activi în 2020. Lista de nominalizați a fost apoi documentată de echipa de jurnalișți Itsy Bitsy, analizată și supusă la vot, iar alegerea liderilor finaliști s-a făcut ținând cont de următoarele criterii: proiectul dezvoltat de lider să implice copiii – direct sau indirect, să acopere o nevoie reală din societate, să aibă impact cantitativ și calitativ la publicul vizat.
Astfel, la Gala Lideri pentru Liderasi – 2021 vor primi recunoaștere și apreciere la scenă deschisă 18 lideri finalișți, la următoarele categorii:

Liderii anului 2020 în stare de bine sunt cei care au acordat o atenție deosebită nevoii copiilor, părinților și profesorilor de îngrijire a stării emoționale: Simona Baciu cu proiectul “Profesorul din tine”, Felicia Filip – director general al Operei Comice pentru Copii și Diana Vasile, cea care coordonează, de 10 ani, activitatea Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei.
Liderii anului 2020 în implicare socială sunt cei care au dat dovadă de curaj și inițiativa, implicându-se activ în proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România: Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu – Asociația Dăruiește Viață, Ioana Grindean – Organizația ReadyNation România, Melania Medeleanu și Luciana Zaharia – Asociația ZI de BINE, Mihaela Nabar – Fundația World Vision România.
Liderii anului 2020 în educație pentru copii sunt cei implicați în proiecte de educație menite să vină în sprijinul copiilor, căci trecerea de la școala față în față la școala online a reprezentat și reprezintă în continuare o provocare pentru toți cei implicați,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.