Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a murit la 54 de ani! Era distrusă de durere după sinuciderea fiului ei

2 min read
Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a murit la 54 de ani! Era distrusă de durere după sinuciderea fiului ei

Potrivit presei de peste Ocean, Lisa Marie Presley a suferit un stop cardiac la doar două zile după ce participase, alături de mama ei, la ceremonia Globurilor de Aur, în cadrul căreia actorul Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal grație rolului sau din filmul „Elvis”.

Lisa Marie Presley și Austin Butler, actorul principal din filmul „Elvis” | Foto: Instagram

Cine a fost Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley era singurul copil al cuplului Elvis si Priscilla Presley. S-a născut pe 1 februarie 1968 în Memphis, Tennessee, la o zi după nunta părinților ei. După ce Elvis și Priscilla au divorțat, în 1973, Lisa Marie a locuit cu mama ei în Los Angeles, însă își vizita frecvent tatăl, în Graceland, Memphis.

Elvis și Priscilla Presley în 1968 cu fiica lor nou-născută, Lisa Marie | Foto: Getty Images

Când tatăl ei a murit, în august 1977, Lisa Marie, pe atunci în vârstă de nouă ani, a devenit moștenitor comun al averii sale, alături de bunicul ei în vârstă de 59 de ani, Vernon Presley, și de mama lui Vernon, Minnie Mae, în vârstă de 87 de ani. La moartea bunicului său în 1979 și a străbunicii sale în 1980, ea a devenit singura moștenitoare; la împlinirea vârstei de 25 de ani, în 1993, a moștenit averea, care ajunsese la o valoare estimată de 100 de milioane de dolari. Presley a vândut 85% din averea tatălui ei în 2004.
Așa cum îi stă bine unui copil de artist, Lisa Marie Presley a fost, la rândul ei, cântăreață. A scos trei albume: To Whom It May Concern în 2003, Now What în 2005 și Storm & Grace în 2012, iar primul album a obținut certificarea de aur din partea Recording Industry Association of America.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.