Magazinul online Mobino.ro lansează campania de reduceri BUZZ DAYS

2 min read
Magazinul online Mobino.ro lansează campania de reduceri BUZZ DAYS

Sub sloganul „Dăm cu prețurile de pământ!”, Mobino dorește să rupă barierele în ceea ce privește prețurile. Cu sesiuni de cumpărături online la prețuri accesibile tot timpul anului, Mobino.ro coboară acum și mai mult pragul reducerilor si arată cu adevărat ce înseamnă hard discounts. 
Pasionații de tehnologie pot achiziționa telefoane inteligente și accesorii, căști, boxe impermeabile, smartwatch-uri, brățări fitness și nu numai,  la cele mai bune prețuri.  Reduceri masive sunt și la categoriile de accesorii pentru gadgeturi și audio, la branduri precum Samsung, Apple, Xiaomi sau JBL. Pe lângă acestea, în oferta magazinului se regăsesc reduceri substanțiale și la alte categorii precum conectică, jucării, produse din categoria pentru casă și gradină, dar și aparate electrocasnice.

Lansat în 2021, brandul Mobino a devenit rapid unul dintre magazinele online preferate. Cu oferte competitive tot timpul anului, serviciu rapid de livrare și un site cu un design atractiv, Mobino.ro este un jucător principal pe piața retailerilor online. 
Campania de reduceri BUZZ DAYS este valabilă în perioada 9 – 16.08.2022 și este disponibilă la adresa https://mobino.ro/promotii-new. Regulamentul campaniei este disponibil pe site www.mobino.ro.
Reduceri irezistibile BUZZ DAYS 2022
Telefon: https://mobino.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-s21-dual-sim-256-gb-8gb-ram-5g-phantom-blackTelefon: https://mobino.ro/telefon-mobil-motorola-edge-5g-6gb-ram-128gb-dual-sim-solar-blackCăști: https://mobino.ro/casti-in-ear-jbl-tune-110-wireless-bluetooth-albastruCeas: https://mobino.ro/smartwatch-garmin-swim-2-android-ios-bluetooth-gps-silicon-whitestoneBoxă: https://mobino.ro/boxa-portabila-jbl-boombox-2-bluetooth-powerbank-negruHusă: https://mobino.ro/husa-telefon-apple-pentru-iphone-xs-max-silicon-midnight-blueRobot bucătărie: https://mobino.ro/mini-tocator-black-decker-bxch120e-albPlaymobil: https://mobino.ro/echipa-de-spioni-cu-submarin-playmobil-multicolor
Despre Mobino.ro
Mobino este un brand aproape de clienți, ce pune la dispoziție produse de calitate, selectate cu grijă, la cele mai competitive prețuri. Promoțiile de pe site se schimbă zilnic, astfel încât să acopere o plajă cât mai largă de interes. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.