Mai vreți o țară ca afară, eventual Olanda? – CRITICII.RO

Am trăit aproape doi ani în minunata țară a lalelor sau Țările de Jos, cum o spun olandezii cu mândrie. Olanda, o țară cu o cultură milenară, a fost casa a milioane de străini care și-au căutat un rost în viață sau au ales să își trăiască tinerețea în paradisul libertin de pe canalele frumoasei capitale Amsterdam.

Mă uit cu groază la știrile din Olanda iar prietenii îmi transmit numai informații grave despre situația din regat. Dacă în trecut Țările de Jos erau un exemplu pentru democrația occidentală, astăzi, putem vorbi de instaurarea unui regim dictatorial cu tendințe totalitare. Olandezii au respectat regulile și restricțiile impuse. Luni de zile oamenii au stat mai mult închiși în case la începutul pandemiei, însă guvernul olandez a făcut din carantină un obicei, intrând în contradicție totală cu poporul.

media = virus – Amsterdam

M-au șocat imaginile de la evenimentele care au avut loc acum câteva ore în piața Museumplein din apropierea muzeului Van Gogh. Brutalitatea și bestialitatea cu care erau lovite femeile de forțele de ordine ne duce cu gândul la cea mai întunecată perioadă dinaintea celui de-al doilea război mondial. Cine nu e de acord cu ”regimul” automat este un dușman al poporului sau cum era cunoscut la noi, dușman împotriva orânduirii socialiste și comuniste.

Imaginile din Olanda par a fi dintr-o țară cu grave probleme democratice și ne duce cu gândul la regimul Lukashenko din Belarus sau Ia dictatorul fugar ucrainean, Viktor Ianukovici. Dictatorul olandez, Mark Rutte, le calcă pe urme celor doi dictatori ai estului, în asentiment cu crizatorul de la Kremlin(Vladimir Putin) care amenință pe toată lumea cu bombe și rachetele sale hipersonice Zircon.

Amsterdam

Din anii 90′ românilor li se tot repetă mizerabilul slogan: „Vrem o țară ca afară!”.

Inițiativa a fost și este una foarte bine pusă la punct pentru a dezbina poporul român. Pentru a renega tot ce-i românesc. În zilele noastre propaganda neomarxistă a preluat mesajul și chiar a pus bazele unui ong cu același nume. Grupul Renew Europe condus până de curând de Dacian Cioloș și controlat cu mână de fier de Emmanuel Macron, a lansat o nouă operațiune împotriva poporului român prin ong-ul „O Țară Ca Afară“ , condus de foca securistă Cristian Ghinea.

Ca să îmi exprim opinia și să îl citez într-un fel pe marele nostru om politic și scriitor, Mihai Eminescu, nu tot ce vine de afară este bun, iar politicile altor state(Franța în special) nu se potrivesc cu esența poporului român. Prin acest slogan ni s-a spus mereu că România e coruptă, jegoasă, plină de țărani, curve, cocalari, în timp ce țările vestice sunt lăudate până la paroxism.

Acest slogan „Vrem o țară ca afară!”, stă la baza tuturor relelor care ne urmăresc de la revoluție încoace. România nu e mai coruptă decât Franța, Italia sau Germania, dar asta ni s-a repetat la nesfârșit prin presa aservită. România e țara noastră cu bună și cu rele iar noi ca un întreg o facem să fie frumoasă.

 » sursa: www.CRITICII.ro