Manifestație de putere a lui George Simion. Peste 20.000 de români au ieșit la protest sâmbătă – CRITICII.RO

2 min read
Manifestație de putere a lui George Simion. Peste 20.000 de români au ieșit la protest sâmbătă – CRITICII.RO

Sâmbătă peste 20.000 de români din întreaga țară au protestat în București împotriva guvernului, cerând o viață mai bună și mai mult respect pentru cetățeni.

Cu toate acestea, mass-media a păstrat liniște despre eveniment în timp ce cenzura din România continuă să afecteze presa. Cu toate acestea, românii pot vedea adevărul cu ușurință pe rețelele de socializare și sunt conștienți de problemele din țară, cum ar fi corupția și birocrația excesivă.

Protestul a fost susținut direct de AUR, iar mulțimea a plecat din fața Palatului Parlamentului și a străbătut traseul Palatul Parlamentului, Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană și Piața Victoriei.

Mulțimea a continuat să protesteze în fața sediilor PNL și PSD, cerând încetarea legilor care permit ca copiii să fie luați de la părinți din cauza sărăciei și ajutor pentru fermieri și transportatori.

AUR a crescut în popularitate în ultimii trei ani, cu românii văzând în partid o alternativă reală la sistemul politic corupt care a adus România într-o situație dificilă.

În timp ce partidele de guvernare continuă să mintă și să submineze încrederea cetățenilor, AUR a reușit să câștige sprijinul publicului cu o abordare onestă și transparentă.

Cu toate acestea, mulți români încă nu sunt dispuși să dezvăluie pentru cine vor vota, iar AUR ar putea să ajungă aproape sau să depășească PSD în sondaje.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.