Maraton de teatru pentru copii și ateliere creative, pe 11-12 iunie, la Grădina cu Artiști

2 min read
Maraton de teatru pentru copii și ateliere creative, pe 11-12 iunie, la Grădina cu Artiști

Programul este de la 10:00 la 20:00 iar intrarea pentru public este liberă.

Povești, muzică, teatru și multă joacă la Grădina cu Artiști
Grădina cu Artiști din iunie aduce trei spectacole de teatru pentru copii, astfel: 

Sâmbătă, pe 11 iunie, între orele 17:00 – 18:00, „Scufița Roșie”, de frații Grimm, pus în scenă de Etherium Eurythmy. Spectacolul are la bază un concept sinergetic între arta dramatică și euritmie, cu ilustrații muzicale din „Leichte duos duos für Blockflöten” opus 11 Nr.1 de J.B.de Boismortier. Euritmia este o artă a mișcării care își propune să creeze imagini prin intermediul gestului, în acest fel povestea devine vie iar scena poate fi privită precum o pânză pe care cuvintele se aștern în forme și culori diverse care vorbesc o limbă atât de cunoscută sufletului nostru, limba iubirii. Durată: aprox. 35 de minute. Vârsta recomandată 3+.

Tot sâmbătă, între 18:00 – 19:00, trupa de teatru interactiv Istețilă prezintă piesa „Habarnam zboară cu balonul”, ce spune povestea lui Habarnam, care s-a săturat să tot râdă prichindeii de el, se hotărăște să învețe o meserie serioasă și îl roagă pe Știetot să-l ajute. Astfel, încearcă să învețe pe rând să devină muzicant, pictor sau poet dar, într-un final, se dovedește că nu se prinde nicio meserie de el. Pentru că Știetot i-a promis că-l va lua într-o călătorie cu un balon zburător inventat de el, Habarnam invită câțiva prichindei din public să-i însoțească în această călătorie.

Duminică, pe 12 iunie, de la 11:00 la 12:00, Trupa de teatru pentru copii SUFLETOS revine cu o nouă reprezentaţie a spectacolului VRAJA ECRANELOR, dramatizarea cărții cu acelaşi titlu scrisă de Prințesa Urbană (Ioana Macoveiciuc). Cei doi năstruşnici frăţiori, Ema şi Eric, dezbat de această dată problema pierderii placului de joc, Eric este deja vrăjit de tot ce înseamnă ecran: fie el de tabletă,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.