Mărțișorul Intuitext vestitorul primăverii este pregătit pentru toate cadrele didactice

2 min read
Mărțișorul Intuitext vestitorul primăverii este pregătit pentru toate cadrele didactice

La început de primăvară, echipa Intuitext dorește să fie alături de dumneavoastră și a pregătit o ofertă specială atractivă pentru toate cadrele didactice.
În primul rând dorim să oferim produse la prețuri speciale clienților noștri și de aceea am redus prețul de vânzare pentru culegerile de matematică adresate elevilor din ciclul primar:

Matematică – Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a II‑a – este concepută conform programei școlare în vigoare și respectă abordarea interdisciplinară a învățării. Într-o prezentare grafică deosebită, culegerea este o sursă de exersare și dezvoltare a competențelor de matematică și explorare a mediului.
Matematică – Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a III‑a – Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor și facilitează atât consolidarea achizițiilor de bază, cât și pregătirea în vederea participării la concursurile de matematică. Cele 20 de teste conțin 140 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, pentru cunoașterea nivelului de formare a competențelor specifice. Materialul pune la dispoziție pagini cu răspunsuri pentru toate exercițiile, acest lucru contribuind la procesul de autoevaluare.
Matematică – Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a IV‑a – Materialul pune la dispoziție 811 exerciții și probleme, având contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară. Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursurile școlare.

În al doilea rând primiți transport gratuit pentru comenzile care depășesc suma de 150 lei.
O primăvară minunată!

Interes general |
Toate disciplinele |
Ştiri

Propus de: intuitext | 01.03.2023 09:17 | 9 vizualizări

Cand adolescentul te critica

Comunicarea parinte – copil

Autorii zilei
(13 autori)

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.