Matei Balș* Colectiv, incendii în spitale, adevărate tragedii naționale. Când ne oprim dl. președinte Iohannis?

2 min read
Matei Balș* Colectiv, incendii în spitale, adevărate tragedii naționale. Când ne oprim dl. președinte Iohannis?

ACTUALIZARE: Acum trei săptămâni am redactat un editorial despre tragediile din spitale despre care nimeni nu vorbește și cei responsabili de aceste crime nu sunt trași la răspundere. Din păcate astăzi asistăm la o nouă tragedie națională, în urma incediului de la spitalul Matei Balș. Cinci persoane au ars de vii și alte 120 au fost evacuate din sectorul unde a avut loc incendiul din spitalul destinat bolnavilor de Covid 19.

Șeful statului Klaus Iohannis, șeful Departamentului de Situații de Urgență Raed Arafat, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, fostul manager al spitalului Streinu Cercel și ”Guvernul meu” sunt direct responsabili de această tragedie națională, pentru că ei au știut, dar nimic nu au făcut.

Astăzi, acești impostori s-au perindat prin fața spitalului Matei Balș pentru a ne transmite condoleanțele lor și să se laude cât de bine și-au făcut ei treaba. Tupeul lor nu are limite și noi suntem vinovați pentru că îi acceptăm și, îi lăsăm să ne omoare cu bună știință.

Vă întreb? Cât îi mai acceptăm?

——————————————————————————————————————-

România, țara noastră frumoasă pentru care am luptat și am stat sute de zile și nopți pe stradă, în deplasări și mii de ore la calculator pentru a redacta știri se află sub semnul imposturii, al șpăgii, lipsei de educație, al unui mecanism malign construit prin neimplicarea noastră în societate.

Vineri, 30 Octombrie 2015, o zi frumoasă de toamnă pe care mi-o amintesc perfect. Am plecat de la redacție cu un coleg seara târziu și ne-am oprit într-un restaurant pe Calea Victoriei să luăm cina. În scurt timp am plecat să căutăm un taxi spre casă și am observat cum curgeau în valuri ambulanțele spre centrul Bucureștiului. Am înțeles imediat că ceva grav s-a întâmplat și am plecat spre redacție cu un taxi în spatele unei ambulanțe ce circula cu mare viteză.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.