Medic, chirurg, fost șef al CNSAS, spune că există tratamente eficiente, care sunt ascunse publicului: O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID.Suntem datori să ne apărăm copiii

2 min read
Medic, chirurg, fost șef al CNSAS, spune că există tratamente eficiente, care sunt ascunse publicului: O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID.Suntem datori să ne apărăm copiii

Medicul, chirurgul și fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) Lucian Duță, a spus că nu-și va vaccina copiii împotriva Covid-19, pentru că s-a mințit în jurul acestui vaccin.
„Te voi salva copile! Sunt părintele tău!
Normal că am mulți prieteni medici. Și este natural să avem păreri divergente în ceea ce privește vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoștințele acumulate nu am primit răspunsuri convingătoare de la nici un coleg care să mă convingă să mă vaccinez. Lăsați propaganda. M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte. O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID. Asta e convingerea mea și asa voi face. Și am argumente :
1. Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală. Fals: cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați. Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați!
2. NU există efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, există. Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ). Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute!
3. Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals: boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați, iar simptomele pot varia de la om la om!
4. Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală. Fals: Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu știe!!!
5. Există tratament pentru cei care fac boala,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.