Memoria eroilor români, batjocorită de liberalul Alexandru Muraru

1 min read
Memoria eroilor români, batjocorită de liberalul Alexandru Muraru

Reprezentantul Special al Guvernului României, deputatul PNL Alexandru Muraru, a batjocorit memoria eroilor români chiar de Ziua Veteranilor de Război, folosind în mesajul transmis oficial o fotografie cu un veteran sovietic, potrivit Rost.ro.

„Veteranii de război reprezintă demnitatea în viață a poporului român. Oameni care au luptat pentru idealuri: suveranitate, libertate, integritate teritorială, națiune.

Astăzi îi sărbătorim și e un prilej de exprimare a recunoștinței pentru sacrifiicile pe care le-au făcut. La mulți ani cu sănătate și viață lungă veteranilor din al doilea război mondial!”, își începe deputatul PNL mesajul transmis, joi, pe Facebook, de Ziua Veteranilor de Război.

Sursa foto: Alexandru Muraru/ Facebook

Mesajul este ilustrat cu o fotografie cu un veteran sovietic.

Sursa foto: Facebook

După mai bine de 24 de ore de la postare, Alexandru Muraru nu a revenit cu nicio precizare despre folosirea acestei fotografii, în schimb a șters, pe Facebook, comentariile care atrăgeau atenția asupra fotografiei cu veteranul sovietic.

Deputatul PNL, Alexandru Muraru este reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.