Mesaje de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase urări, felicitări și mesaje de Revelion

agrointeligenta.ro – 28 decembrie 2020 23:56

Mesaje de Anul Nou haioase

Mesaje de Anul Nou 2021 – cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Revelion. Finalul de an este cel mai bun prilej pentru a trimite celor dragi, colegilor, prietenilor și familiei urări și felicitări de Anul Nou. După 12 luni pline de provocări, Anul Nou 2021 trebuie sărbătorit cum se cuvinte, cu mesaje pline de optimism, cu urări inedite de Anul Nou 2021, cu felicitări din suflet sau haioase!Iată care sunt cele mai frumoase mesaje de Anul Nou 2021:
Mesaje de Anul Nou 2021: Urări și felicitări de trimis de Revelion
Mesaje scurte de Anul Nou 2021
Mesaje de Anul Nou haioase
Mesaje de LA MULȚI ANI de Revelion 2021
Mesaje de Revelion 2021
Mesaje de Anul Nou 2021 de trimis către prieteni
Mesaje de Anul Nou pentru părinți
Urări de Anul Nou 2021 în versuri
Mesaje de Anul Nou 2021 de trimis către familie
Mesaje de Anul Nou 2021 pentru colegi și șefi
Urări de Revelion 2021
Mesaj de Anul Nou pentru iubit sau iubită
Felicitări de Anul Nou 2021
Urări haioase de Anul Nou 2021
Mesaje inedite de Anul Nou 2021

Mesaje de Anul Nou 2021: Urări și felicitări de trimis de Revelion
E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2020, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.Citiți și: URĂTURI DE ANUL NOU ÎN VERSURI. Tradiții de iarnă păstrate în satul românesc!Mesaje scurte de Anul Nou 2021
Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine!

 » sursa: www.agrointel.ro