Mihai Neamțu: Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dvs experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?

2 min read
Mihai Neamțu: Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dvs experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?

Scriitorul Mihai Neamțu a reacționat la ultimele declarații ale unor lideri politici din România și din străinătate pe tema educației sexuale și a legii din Ungaria care protejează copiii de promovarea homosexualității și a transgenderismului.
Mai precis este vorba despre susținerea educației sexuale obligatorii în școlile românești, proiect susținut doar de președintele Klaus Iohannis și de liderii USRPLUS. Un astfel de proiect a fost respins de Senat și are mici șanse să treacă de Camera Deputaților.
În ceea ce privește legea privind protecția minorilor din Ungaria, cei mai duri critici s-au dovedit a fi premierul Olandei Mark Rutte și președintele Franței, Emmanuel Macron.
Rutte a spus că Ungaria nu are ce căuta în UE, iar Macron a declarat că trebuie dusă „o bătălie culturală împotriva țărilor din Est”, insinuând că valorile creștine ale acestora privind homosexualitatea „nu sunt ale noastre”.
În acest context, Mihai Neamțu le-a transmis acestor lideri să înceapă educația de gen cu proprii copii. Nici Macron, nici Rutte, Cioloș, Barna sau Iohannis nu au copii.
„Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dumneavoastră experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?
Până atunci, lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink”, a scris Neamțu.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.