Mihai Tudose (PSD) spune că deși Florin Cîțu se laudă cu o creștere economică, „ne dă cu minus” dacă scădem rata inflației

2 min read
Mihai Tudose (PSD) spune că deși Florin Cîțu se laudă cu o creștere economică, „ne dă cu minus” dacă scădem rata inflației

Fostul premier Mihai Tudose (PSD) scrie într-o postare pe Facebook că premierul Florin Cîțu se laudă cu o creștere economică care de fapt „ne dă cu minus” dacă scădem rata inflației, adică scumpirile.
„Cel mai fericit cioclu. Premierul cu cazier/ țepar joacă alba-neagra cu datele economice. Anunță creștere de 13,6% în trimestrul doi al anului, dar “omite” să o raporteze la contractarea cu 12,3% din același trimestru din 2020, perioada la care se raportează creșterea.
Deci de la -12,3% am crescut cu 13,6%. Din rezultat mai scădem 5% rata inflației… Și ne dă cu minus!!! Care-i concluzia lui Florinel în condițiile astea: “Sună bine, nu? (…) Am fost singurul optimist”. Wow! Da, la el, în lumea lui, el e singuru’… În lumea reală, românii suferă…
Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Du-te, țeparule, undeva departe că aici nu mai ține cu alba-neagra!”, a declarat Mihai Tudose.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.