Minciuna de 80 de miliarde de euro și rușinea de a nu avea un buget pentru 2021

2 min read
Minciuna de 80 de miliarde de euro și rușinea de a nu avea un buget pentru 2021

Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Dan Barna conduc, astăzi, România și în această primăvară se pregătesc să ducă țara noastră pe cele mai înalte culmi ale succesului economic.

Bineînțeles ‘ei‘ se întrec în minciuni pe tema programului de Redresare și Reziliență Economică prin care România ar urma să obțină primele 30 de miliarde de euro dintr-un program multinanual post-pandemie. Pe lângă acest lucru guvernul lui Florinel a reușit poate una din cele mai rușinoase performanțe de a nu avea un buget până la jumătatea lunii Februarie.

La cum decurg lucrurile cred că o să ajungem la mărțișor, înfloresc viorelele și noi nu o să avem buget. Florin Cîțu este în vizită la Bruxelles pentru două zile. Cîțu încearcă să obțină o derogare de Ursula von der Leyen pentru un deficit bugetar cât mai mare, undeva la peste 7 și ceva cu virgulă. Din informațiile noastre, incompetentul Cîțu patru clase, o să pună pe masă ceva acțiuni și companii de stat pentru a mai calma Comisia Europeană.

O altă problemă gravă cu care ne apasă tot mai tare Comisia Europeană sunt finanțările de sute de milioane de euro făcute de stat către CFR MARFĂ, TAROM, HIDROELECTRICA etc. Aceste companii au fost finanțate ilegal de la bugetul de stat și Comisia Europeană cere să fie returnați banii. Problema este că acești fitofagi ai statului sunt căpușați de clasa politică mafiotă care le ține în datorii și le jefuiește anual bugetul prin utilizarea companiilor intermediare. Companiile noastre de stat produc, oamenii muncesc, se facturează, dar încasările se fac pe firmele intermediare. Companiile de stat rămân astfel cu conturile goale și datorii la furnizori. Bineînțeles că atunci când nu ai bani, nu se fac investiții in tehnologie modernă, astfel companiile noastre nu mai pot ține pasul cu competitorii occidentali.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.