Ministerul Educației a centralizat răspunsurile părinților: Peste 77,5% nu vor să-și vaccineze copiii

2 min read
Ministerul Educației a centralizat răspunsurile părinților: Peste 77,5% nu vor să-și vaccineze copiii

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că, după centralizarea a 290.000 de chestionare completate de părinții elevilor care ar putea fi vaccinați, 77,5% dintre aceștia au răspuns cu ”Nu”. „Este o realitate tristă”, a transmis ministrul. Rezultatele arată că 7,5% dintre răspunsuri sunt cu ”Da”, 15% sunt indeciși și 77,5% sunt cu ”Nu”, arată news.ro.
„Avem circa 22.000 de răspunsuri cu Da din partea elevilor, răspunsuri completate de părinți, 44.000 de indeciși și 244.000 de răspunsuri cu Nu. Aceasta este realitatea, pe care am preferat să o comunic cât se poate de transparent, deși este o realitate tristă”, a anunțat Sorin Cîmpeanu.
Reamintim că un sondaj realizat de Federația Națională a Asociațiilor de Părinți (FNAP) în luna august, arăta că majoritatea părinților nu s-a vaccinat și nici nu dorește să-și vaccineze copiii.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media
Potrivit acestuia, datele pentru cei care doresc vaccinare vor fi trimise către CNCAV pentru a se constitui echipe mobile de vaccinare. Această oportunitate de vaccinare în școală va fi disponibilă până la finalul lunii noiembrie.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.