Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode: În noaptea de 1 spre 2 mai, circulaţia persoanelor este permisă doar în cazul participanţilor la slujbele religioase

2 min read
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode: În noaptea de 1 spre 2 mai, circulaţia persoanelor este permisă doar în cazul participanţilor la slujbele religioase

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, că în noaptea de 1 spre 2 mai, circulația persoanelor este permisă doar în cazul participării la slujbele religioase de Paşti, anunță Agerpres.
Chiar nu vor avea ce activități să desfășoare în noaptea de 1 spre 2 mai, alta decât participarea la slujba religioasă, a subliniat ministrul de Interne.
„Sunt convins că milioanele de credincioși care vor participa la procesiunile religioase vor da dovadă de echilibru, de simț civic crescut, înțelegând că încă traversăm o perioadă critică, comportamentul fiecăruia dintre noi fiind decisiv în lupta pentru stoparea acestei pandemii. În noaptea de 1 spre 2 mai, circulația persoanelor este permisă doar pentru participanții la slujbele religioase.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Subliniez acest lucru pentru a ruga toţi cetățenii care nu participă la slujba de Înviere să rămână acasă. Nu de alta, dar chiar nu vor avea ce activităţi să desfăşoare în noaptea de 1 spre 2 mai, alta decât participarea la slujba religioasă”, a spus Bode, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, potrivit sursei citate.
Reamintim că, la începutul lunii aprilie, Guvernul a decis să anuleze restricțiile de circulație în noaptea de Înviere, după cum a relatat R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.