Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, afirmă că formularul despre vaccinare este opțional: Nu există sancțiuni pentru părinții care nu răspund

2 min read
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, afirmă că formularul despre vaccinare este opțional: Nu există sancțiuni pentru părinții care nu răspund

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că nu vor exista sancțiuni pentru părinții care nu răspund la formularul despre vaccinare care va fi trimis în școli. Conform acestuia, rolul formularului ar fi acela de a vedea câți vor să se vaccineze.
„Da, se deschid școlile în format normal. Nu există sancțiuni pentru părinții care nu răspund la formularul care prevede intenția de vaccinare.
Intenția este să știm câți vor să se vaccineze, astfel încât să știm cum să ne împărțim.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Să vedem și noi cum stăm, am așa un puseu de sinceritate. Riscul e să răspundă mulți părinți cu nu.
Nu știm câți profesori sunt vaccinați, deoarece din platformă nu le putem extrage datele”, a spus Sorin Cîmpeanu, la Digi24.
Alianța Părinților (AP) a îndemnat părinții să nu completeze chestionarele pe care le-ar putea primi de la Ministerul Educației și de la Federația Națională a Asociațiilor de Părinți (FNAP).
Formularul de la FNAP este deja online.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.