Mircea Diaconu: doar UNIREA este proiect de țară. Restul sunt doar etape

2 min read
Mircea Diaconu: doar UNIREA este proiect de țară. Restul sunt doar etape

Ministrul educației naționale, Sorin Cîmpeanu, acuză pe secretarul de stat Raed Arafat că ține școlile închise. Decizia de intrare în bănci a elevilor nu mai aparține ministerului educației ci ministerului sănătății și stă în pixul lui Raed Arafat ca educația corectă să înceapă din nou.

Aproape 90% dintre români doresc ca școlile să funcționeze normal și nu cu online conform unui sondaj online realizat pe POLITICAL.RO . Mihai Bogdan comentează această situației cu totul specială dar cu care românii nu sunt de acord:

Copii trebuie de îndată să se reîntoarcă la școală: punct. Timpul pierdut cu școala online nu numai că a fost total neproductiv, dar dacă se continuă așa , atunci iar vom sacrifica o generație de oameni care, fie-mi iertat, nu merită așa ceva. Prin urmare vă solicit să lăsați copii să revină la scoală.

Alexandru Săraru, profesor, susține pe criticii.ro că întoarcerea elevilor pe băncile școlii trebuie să se facă cât mai rapid posibil:

Interacțiunea cu profesorul, interacțiunea cu colegii, sunt esențiale. Observ în fiecare zi diminuarea nivelului de pregătire al elevilor. Ei nu pot face față acestei situații neprevăzute, practic.

Lăsând la o parte situația legată de educație, copiii sunt din ce în ce mai nervoși, mai agitați. Contează foarte mult drumul până la școală, înapoi acasă, câteodată mai rămân în parc și își mai consumă energia. Interacțiunea înseamnă foarte mult pentru psihicul unui copil.

Îmi pun o întrebare : cum poate fi învățat un copil de grădiniță sau din clasa I , să scrie prin acest sistem online?

George Simion, copreședintele AUR, este cel care a dezvăluit acest lucru în urma unei întâlniri stabilite cu ministrul educației , Sorin Cîmpeanu.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.