Modul inteligent prin care un băiețel a reușit să scape de un necunoscut care îl urmărea

2 min read
Modul inteligent prin care un băiețel a reușit să scape de un necunoscut care îl urmărea

Sammy are 10 ani și trăiește în Pennsylvania, SUA. Băiețelul se întorcea de la școală și mergea spre casă, dar dintr-o dată a simțit un sentiment straniu. Când s-a uitat în spatele lui, a văzut o femeie care îl urmărea. Din fericire, a acționat rapid și inteligent și nu s-a întâmplat nimic grav.
După ce l-a urmărit o perioadă, femeia stranie a ajuns în dreptul lui și a început să-i pună multe întrebări. L-a întrebat unde e mama și tatăl lui și a insistat că îi cunoaște, însă Sammy nu o cunoștea și a simțit că ceva nu era în regulă.

Asta nu e tot. Femeia i-a spus băiatului că trebuie să vină cu ea. Dar Sammy nici nu s-a gândit să facă asta. În schimb, a pus la cale un plan ingenios.
Pe drum a întâlnit un magazin și a intrat repede înăuntru. Apoi s-a dus la casieră și s-a apropiat de ea, spunându-i „Prefă-te că ești mama mea. Femeia asta ciudată se ține după mine și nu mă lasă în pace”
Casiera a acționat imediat și, înainte ca femeia să intre după băiat în magazin, a încuiat ușa. Sammy povestește că s-a simțit speriat în urma experienței și chiar dacă femeia nu mai putea intra în magazin, încă tremura.
Din fericire, Sammy a știut cum să acționeze și într-o astfel de situație, pentru că tatăl lui l-a învățat despre posibilele pericole cu care s-ar putea întâlni, inclusiv o posibilă răpire.
Casiera a chemat imediat poliția și în scurt timp, Sammy a fost reunit cu părinții lui, care au rămas stupefiați când au aflat ce s-a întâmplat. Poliția a reperat femeia puțin timp mai târziu, însă nu se știe exact care erau adevăratele ei intenții.
Tatăl lui Sammy e fericit că fiul lui e în siguranță și speră ca întâmplarea să fie un apel de trezire pentru toți părinții în ceea ce privește importanța educării copiilor despre posibilele pericole cu care se pot confrunta pe stradă și nu numai.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.