Momentul filmat când un bebeluș este răpit din coșul de cumpărături chiar de lângă mama lui

2 min read
Momentul filmat când un bebeluș este răpit din coșul de cumpărături chiar de lângă mama lui

Momentul când un bebeluș este rapit din coșul de cumpărături chiar de lângă mama lui
Daniella Wolff își așezase fiica pe scaunul pentru copii din căruciorul de cumpărături în timp ce făcea cumpărături la magazinul local SuperSpar din orașul Alberton, în apropiere de Johannesburg. În imagini, Wolff este văzută în timp ce îi întoarce spatele bebelușului de opt luni pentru doar zece secunde, pentru a lua ceva dintr-un raft. În acest timp, un angajat al magazinului se îndreaptă calm spre ea și îi smulge copilul din cărucior.
Imaginile de pe camerele de supraveghere din interiorul magazinului au arătat cum bărbatul a ridicat copilul din cărucior și a plecat cu el în brațe.

Sursă: captură video Facebook

Wolff se întoarce pentru a pune mâncarea în cărucior și descoperă că fiica ei lipsește. Ea țipă înainte de a se întoarce și de a vedea cum fiica ei este luată în brațe de angajatul magazinului care încerca să se ascundă în spatele unui raion de alimente. A alergat spre angajat și și-a luat copilul înapoi de la el și îl întreabă: „Ce crezi că faci? Unde voiai să o duci?”. Mama îngrozită a postat ulterior imaginile pe rețelele de socializare și a povestit exact ce s-a înâmplat.
„Reușesc să o iau de lângă el și să spun ce face cu fiica mea. El zâmbește și râde, iar eu spun că nu este o glumă și că nu este amuzant. Îmi spune că a trecut pe lângă cărucior și că brațele fiicei mele erau ridicate, așa că a luat-o în brațe, moment în care am rămas fără cuvinte. Îl întreb de ce râde, căci râdea isteric. Apoi vine spre mine încercând să-mi ia din nou fiica din brațe pentru a-mi arăta ce avea de gând să facă cu ea.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.