Muraru a devenit ‘avocatul’ penalilor Chirica și Alexe: Se umilește în fața USR-PLUS

2 min read
Muraru a devenit ‘avocatul’ penalilor Chirica și Alexe: Se umilește în fața USR-PLUS

Liberalul Alexandru Muraru a devenit ”avocatul” penalilor Mihai Chirica și Costel Alexe în disputa pe bugetul Iașiului cu colegii de alianță de la USR-PLUS, și ei fiind foarte aprigi în această dispută pe ciolan. Bugetul Primăriei Iași nu a fost acceptat de USR-PLUS lansând grave acuzații la adresa primarului liberal Mihai Chirica.

Alexandru Muraru se umilește în fața USR-PLUS

„Pe 10 mai se votează, din nou, proiectul de buget al oraşului pentru 2021. Iaşiul are nevoie de stabilitate şi unitate politică din partea partidelor de dreapta pentru ca marile proiecte de investiţii să devină realitate. Conflictul permanent nu ajută pe nimeni, din contră, ne vulnerabilizează în percepţia naţională. Tot ne place să dăm exemplul Clujului. Dar acolo clasa politică, dincolo de diferenţele de opinie, au un masterplan pentru comunitate astfel încât toţi au un scop comun.

Trebuie agreată o formă de buget care să fie reprezentativă pentru cele două mari partide din Consiliul Local. Batem pasul pe loc pe orgolii mărunte, în loc să ne coagulăm în jurul unor obiective mari. Lipsa unei înţelegeri între forţele de dreapta de la nivel local nu este deloc în avantajul comunităţii. PNL Iaşi a adresat în mai multe rânduri invitaţia USR-PLUS de a participa la guvernarea locală. Este soluţia cea mai corectă şi constructivă pentru a avea o majoritate solidă în Consiliul Local“, spune Alexandru Muraru.

Chirica se teme de Beciul Domnesc

Edilul Iașiului afirmă, într-un mesaj video publicat joi pe Facebook, că se simte „într-un grav pericol”(miroase a cătușe) și speră ca justiția să nu se facă în cabinete de partid.

„Ceea ce se întâmplă în ultima perioadă depășește, pentru mine, nivelul de așteptare pe care îl am de la un stat ce se dorește cu adevărat integrat în Uniunea Europeană. Am suportat multe, și apostrofări, și chiar și nedreptăți, și lucruri care mi-au fost aduse la adresa mea și care nu au avut niciun fundament, dar și lucruri pe care le-am făcut mai puțin bine, greșite, dar m-am corijat. În 6 ani n-am semnat niciun document care să nu fie acoperit de legalitate sau de conținut tehnic asumat de oameni din administrația publică în acel domeniu. În 6 ani n-am cerut nimănui să creeze, să semneze și emită un document legat de orice. În 6 ani nu am luat nimănui niciun drept. Le-am cerut un singur lucru: respect pentru cel care te plătește, ieșenii”, afirmă Mihai Chirica.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.