Niavis: #GustăriSănătoasePentruCopii, idei creative de gustări nutritive pentru cei mici

2 min read
Niavis: #GustăriSănătoasePentruCopii, idei creative de gustări nutritive pentru cei mici

Pe parcursul campaniei, specialiștii Niavis împărtășesc cu părinții rețete simple și sănătoase, care să îi încurajeze pe copii să descopere gusturi noi și să se bucure de alimente nutritive, punând accent pe utilizarea ingredientelor naturale, evitând aditivii artificiali și zahărul adăugat. Totodată, în cadrul campaniei, specialiștii Niavis își propun să demonstreze că gustările sănătoase pot fi la fel de delicioase ca și cele mai puțin sănătoase.
Sub umbrela #VorbimLimbaNaturii, Niavis își propune să educe, să inspire și să încurajeze comunitatea în adoptarea unui stil de viață sănătos și responsabil, iar prin campaniile dedicate părinților să devină un partener de încredere pentru aceștia. Niavis oferă instrumentele și resursele necesare pentru o alimentație echilibrată și gustări sănătoase în viața de zi cu zi, care să contribuie la sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.
Astfel, între mese, pentru un plus de energie și sănătate, specialiștii recomandă fructe, nuci, semințe, iaurt cu cereale integrale sau fructe deshidratate fără zahăr. Pentru gustări cât mai sănătoase și nutritive, zahărul poate fi înlocuit cu sirop de agave, iar cacaua cu pudră de roșcove, care este bogată în calciu, proteine, pectină, având totodată un conținut scăzut în calorii și grăsimi.
În ceea ce privește produsele destinate copiilor, Niavis oferă o selecție atentă de alimente și superalimente care susțin creșterea sănătoasă și dezvoltarea armonioasă a celor mici, toate produsele fiind obținute din surse naturale, respectând cele mai riguroase standarde de calitate și procese de producție durabile, având la bază ingrediente naturale, certificate ecologic, fără aditivi artificiali, fabricate în propria unitate de producție. 
Revenind la recomandările specialiștilor, pentru un sistem imunitar sănătos, alimentația echilibrată din care să nu lipsească proteinele, fierul, magneziul, fibrele, dar și vitamina C joacă un rol extrem de important. Organismul este solicitat în copilărie, iar alimentația sănătoasă fortifică sistemul imunitar.
Printre cele mai căutate produse pe Niavis.ro pe placul celor mici sunt untul de arahide,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.