Nicușor Dan* Cum i-au furat partidul serviciile și băieții cu grade aflați azi la putere

2 min read
Nicușor Dan* Cum i-au furat partidul serviciile și băieții cu grade aflați azi la putere

Nicușor Dan este un politician român cu o pregătire deosebită, olimpic la matematică și un luptător în cadrul societății civile pentru apărarea patrimoniului cultural al municipiului București. Actualmente primar al Bucureștiului, Nicușor Dan încearcă să schimbe ceva însă fără susținerea unui partid politic are șanse mici de reușită.

Nicușor Dan nu poate face acele schimbări pe care și le dorea în Capitală pentru că partidul său, USR, a ales calea agenturilor și a băieților deștepți cu ochi albaștri, acoperiți și neacoperiți. Îl cunosc pe Nicușor Dan din 2005. Îi pot spune prieten chiar dacă nu ne-am mai văzut de trei ani, însă ne-au rămas în spate zilele petrecute împreună pe străzi, în lupta noastră pentru schimbarea României.

Începând cu 2012 am început să ridicăm cu o mână de oameni o societate civilă plină de viață ce nu mai putea fi ignorată de mai marii zilei. Am crezut atunci că odată cu noi va renaște și România, însă serviciile, binoamele, statele paralele, au ales altceva pentru țara noastră. În loc de un produs nou, pur românesc, ei ne-au confiscat micuțul USB și l-au transformat într-un broscoi râios numit azi USR-PLUS. DA(…) plus servicii, plus grade, plus agenturi streine, plus acoperiți și neacoperiți cu nume străine națiunii noastre.

Rudele tovarășilor de la DIE

În naivitatea sa, Nicușor Dan a crezut că prin transformarea USB în partid național o să avem o șansă la următoarele alegeri. Din păcate bietul Nicușor a căzut pradă băieților din societatea așa zis civilă și a indivizilor ce au format filiale în toată țara într-un timp record. Toți aveau nume streine și se proclamau lideri locali. Despre unii dintre ei mai aveam informații că ar fi puțin pătați la gură de securitate națională. S-a dat ordin pe unitate ca toți copiii securiștilor din fosta Directie de Informații Externe,

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.