Norvegia renunță la toate restricțiile legate de pandemie: Au trecut 561 de zile. A venit timpul să ne întoarcem la viața normală

2 min read
Norvegia renunță la toate restricțiile legate de pandemie: Au trecut 561 de zile. A venit timpul să ne întoarcem la viața normală

Norvegia va redeschide total societatea începând de sâmbătă, a anunțat vineri guvernul, care pune capăt astfel restricțiilor anti-Covid ce au limitat interacțiunile sociale și au afectat numeroase afaceri, transmite Reuters, citat de HotNews.
„Au trecut 561 de zile de când am introdus cele mai dure măsuri din Norvegia pe timp de pace (…) Acum a venit timpul să ne întoarcem la viața normală de zi cu zi.
Pe scurt, acum putem trăi normal. Mulțumesc foarte mult, Norvegia!”, spus premierul Erna Solberg, într-o conferință de presă.
Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.
Restricțiile rămase vor fi ridicate sâmbătă după-amiază, la ora locală 16:00. De acum înainte, nu toate sălile de sport, de spectacole, restauratele, cinematografele ș.a.m.d. vor putea funcționa la capacitate maximă, fără a mai exista reguli de distanțare fizică sau obligativitatea purtării măștii.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.