Noutăți în cazul fetiței de 12 ani călcată de tramvai în cartierul Rahova din Capitală! Ar fi traversat cu ochii în telefon

1 min read
Noutăți în cazul fetiței de 12 ani călcată de tramvai în cartierul Rahova din Capitală! Ar fi traversat cu ochii în telefon

Fata ar fi traversat strada cu ochii în telefon
Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 12 decembrie, în cartierul Rahova din Capitală, pe linia 32. Echipajele medicale și de poliție, care s-au deplasat la fața locului, au găsit-o pe copilă prinsă sub tramvai, însă în stare conștientă și cooperantă. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”, unde i s-au făcut radiografii și analize de sânge. În acest moment, există suspiciuni că minora ar putea avea tramatisme în zona craniului și a bazinului în urma impactului.

Foto: Info Trafic România

„Linia 32- blocată pe Calea Rahovei, în zona intersecției cu strada Barca, pe sensul spre Piața Unirii. Cauză: eveniment de circulație”, au transmis reprezentanții STB SA Clienți pe Twitter, la scurt timp după accident. 

Linia 32 – blocată pe Calea Rahovei, la Piața Rahovei, pe ambele sensuri. Cauza: lipsă tensiune.
— STB SA Clienti (@Clienti_stbsa) December 14, 2022

Potrivit Observator News, fata ar fi fost lovită de tramvai după ce ar fi traversat cu ochii în telefon, pe culoarea roșie a semaforului. Vatmanul a fost testat pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost unul negativ. 
Oamenii legii continuă cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.