„Nu mi-am imaginat că-mi voi îngropa copilul…”. Povestea acestei mame te va lăsa profund emoționat

2 min read
„Nu mi-am imaginat că-mi voi îngropa copilul…”. Povestea acestei mame te va lăsa profund emoționat

Un copil de opt ani a murit după ce s-a înecat cu o minge, la școală
O comunitate din Kentucky este devastată de pierderea tragică a unui băiețel de doar 8 ani. Landon McCubbins a murit pe 21 noiembrie după ce s-a înecat cu o minge gonflabilă de cauciuc, de mici dimensiuni, la școală. În ciuda eforturilor medicilor, Landon nu a putut fi salvat. Parintii nu dau vina pe nimeni pentru soarta cumplita a fiului lor, insa vor ca ceilalți să fie conștienți de faptul că accidentele se pot întâmpla, indiferent de vârsta celor mici.

Landon alături de mama lui | Foto: Facebook

Landon se afla la Școala Elementară Boston din Bardstown când a început să se înece. Directorul școlii a anunțat-o pe mama sa, Lauren McCubbins-Bagshaw, care s-a îndreptat imediat spre școală, potrivit WHAS 11. Primii respondenți de la departamentul de pompieri, care efectuau exerciții nu departe de școală, au venit pentru a încerca să-l salveze pe Landon. El și mama sa au fost transportați cu avionul la Spitalul de Copii Norton din Louisville, unde Landon a murit.
Mama lui Landon a postat pe Facebook că este convinsă că paramedicii a făcut tot ce a putut pentru a-l salva:
„Toată lumea a făcut absolut TOT ce a putut pentru a-mi salva copilul. A fost un accident ciudat, care s-a întâmplat pentru că nu a fost conștient de pericolul jocului pe care îl juca.
Personalul școlii, pompierii din Boston, ofițerii de poliție, paramedicii din elicopter și cadrele medicale din spital au făcut tot ce au putut pentru a-l salva. Landon a luptat atât de mult și nu a fost suficient. Nu are rost să ne mai gândim la „ce ar fi fost dacă”, ci doar la Landon, care a fost un băiat special.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.