Nu, nu-i minciună! Cele 10 semne clare că ești o mama bună!

2 min read
Nu, nu-i minciună! Cele 10 semne clare că ești o mama bună!

Săptămâna aceasta, azi fiind vineri, după 4 zile de lucrat de acasă și școală online, când OCD-ul meu nu mai are energie și nici timp să strângă după toată lumea, am surprins cu niște fotografii ce înseamnă viața de familie, viața de mamă, viața … în general.
Și vreau să vă provoc și pe voi să surprindeți astfel de momente, care, culmea, pe mine una, cea care are obsesia curățeniei, nu mă supără deloc. Pentru că îmi arată că am o familie, am o casă locuită de oameni pe care îi iubesc, care sunt dezordonați, dar sunt ai mei. Sunt familia mea. Și toate aceste fotorgafii de mai jos, fiecare în parte, îmi demonstrează că sunt o mamă bună. Pentru că sunt convinsă că toate mamele au surprins astfel de momente:
1. Obiecte care apar în locuri în care nu ar trebui să fie
Acesta a fost momentul când am decis că este timpul să imortalizez astfel de momente: când am vrut și eu să mă întind pe canapea și am dat de un capac de oală. Răspunsul pentru prezența lui acolo a fost: ”Nu mai știu, mami! Cred că am vrut să cânt la el!”. Asta mă face o mamă bună pentru că pot să mă bucur să văd câtă imaginație are copilul meu!

2. Resturi de la micul dejun care încă mai sunt prezente și la prânz
Asta e o chestie prezentă în fiecare zi. Dacă eu nu strâng ce s-a mâncat la micul dejun, voi găsi cu siguranță resturile și la prânz și la cină. Mi s-a spus de nenumărate ori că eu le strâng cel mai bine. Așa că asta sigur mă face o mamă mai bună, pentru că sunt lăudată și pentru că am o părere foarte bună despre mine.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.