nu sunt lăsat să fiu alături de toți românii batjocoriți de un sistem care a înrobit și a vândut țara – CURIERUL ROMÂNESC

1 min read
nu sunt lăsat să fiu alături de toți românii batjocoriți de un sistem care a înrobit și a vândut țara – CURIERUL ROMÂNESC

Sistemul corupt și justiția selectivă asertivă încearcă blocarea candidaturii lui Nicolae Voiculeț la Senatul României și a listelor AUR din Prahova.

„Am ales să lupt pentru credința noastră în Dumnezeu și să-l mărturisesc pe Hristos!

Am decis să fiu alături de toți românii batjocoriți de un sistem care a înrobit și a vândut țara, dar NU SUNT LĂSAT..!Justiția e controlată și aservită politic trădătorilor de la putere și de aceea vor să blocheze lupta mea pentru dreptate, pentru că le e FRICĂ..!

Au început războiul împotriva creștinilor și împotriva României!Justiția română trebuie să-și facă datoria și să facă DREPTATE, respectând litera legii.

Indiferent ce hotărâre va da azi Curtea de Apel Prahova, nimeni și nimic nu mă va opri să lupt pentru credința noastră în Dumnezeu, pentru identitatea și suveranitatea națională și pentru România noastră!

Eu l-am ales pe DUMNEZEU și sunt cu sufletul alături de neamul meu!DOINA MI-E RUGĂCIUNE, iar ROMÂNIA, SUNETUL!” spune maestrul Nicolae Voiculeț într-o postare pe Facebook.

Alianța pentru Unirea Românilor devine în fiecare zi mai puternică!

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.