O adolescentă care ajunsese la greutatea de 146 de kilograme și-a pierdut viața în condiții greu de închipuit. Părinții sunt condamnați pentru omor prin neglijență gravă

2 min read
O adolescentă care ajunsese la greutatea de 146 de kilograme și-a pierdut viața în condiții greu de închipuit. Părinții sunt condamnați pentru omor prin neglijență gravă

Kaylea Tifford, o adolescentă de 16 ani, a fost găsită decedată în casa părinților ei în condiții „nedemne de nici un animal”, anunță Agerpres. 
Când a murit, în octombrie 2020, Kaylea era obeză, cântărind 146 de kg.
Cauza decesului a fost o infecție provocată de ulcerațiile pe care le avea pe piele, din cauza greutății și a lipsei de igienă. 
Scaunul cu rotile pe care îl folosea de mult timp, i-a rămas mic din cauza greutății, așa că părinții ei au lăsat-o la pat, în haine și așternuturi murdare. Lângă patul ei, erau sticle de urină și o mizerie de nedescris. 
Din cauza stării deplorabile în care se afla fata, ambii părinți au fost reținuți în ziua în care autoritățiile au găsit-o pe fiica decedată în casa acestora.

Când tatăl ei, Alun Tifford, a fost întrebat despre situație, a mărturisit că i-a fost lene să se ocupe de fată; însă totodată a negat că ar fi fost vinovat.
Mama sa, în schimb, s-a recunoscut vinovată. Aceasta, asistentă socială de profesie, și-a îngrijit fiica până la pubertate, după care i-a pasat această grijă soțului ei.
După un proces lung, părinții din Newton, Țara Galilor, au fost condamnați la 6 (mama), respectiv 7 ani de închisoare și în prezent își servesc pedeapsa.
„Acuzații au provocat moartea fiicei lor printr-o neglijență șocantă și prelungită în timpul izolării din pandemie. Este un caz oribil care a dus la moartea unui copil complet dependent, vulnerabil, imobilizat la pat”, a rezumat judecătorul care i-a condamnat pe cei doi. 
„Kaylea trăia imobilizată în cearceafuri murdare, culcată pe preşuri pentru câini. Camera ei era murdară şi aglomerată, cu sticle cu urină.
Serviciile de urgenţă chemate la faţa locului pe 10 octombrie 2020 au descris o duhoare de ‘putregai’

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.