O adolescentă de 14 ani din Sibiu și-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinți

2 min read
O adolescentă de 14 ani din Sibiu și-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinți

Marți, pe 9 mai, mama fetei a sesizat autorităților dispariția adolescentei în jurul orei 15:30. Aceasta a declarat că în intervalul 14:00 – 15:30, fiica sa, Oana Ciovică, în vârstă de 14 ani, a dispărut de acasă.
Tot în jurul orei 15:30, tatăl Oanei a găsit un bilet de răscumpărare prin care părinților li se solicitau bani (fără a se specifica o sumă anume) în schimbul minorei. Pe bilet era trecut și un număr de telefon, anunță mediafax.ro.
„Pe bilet scria ceva de genul: ‘dacă vrei să-ți mai vezi, să dea bărbatul tău banii. Aveți trei ore la dispoziție’. Și un număr de telefon pe care am sunat, era un domn bătrân din Covasna, nu lega bine românește”, a declarat mama fetei.

Mamai a mai precizat că la ora 14:00 a trimis-o pe fiica sa să scoată niște bani de la un bancomat, iar banii și cardul au fost găsite în locuință.
Poliția Sibiu a început imediat cercetările, pornind de la ipoteza că fata a fugit de acasă.
„Din verificările efectuate de către polițiștii sibieni nu au rezultat până în prezent indicii care să susțină o eventuală ipoteză a răpirii”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Sibiu, precizează gandul.ro.
Apoi, autoritățile  intervievat posibilii martori și au refăzut traseul pe care l-ar fi parcurs minora, mai ales că nu e prima dată când aceasta părăsește locuința fără știrea părinților.
A doua zi, în jurul orei 12:00, Oana a fost găsită în locuința unei rude, în localitatea Hașag.
Aceasta a recunoscut că și-a înscenat răpirea din cauza unor neînțelegeri cu părinții săi. Din verificările pe care le-au efectuat polițiștii, s-a concluzionat că minora nu a săvârșit nici o infracțiune  și a fost preluată de reprezentanții DGASPC Sibiu. 
„Am dat în stânga dreapta telefoane,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.