O femeie a încercat să răpească un copil de lângă tatăl lui în timp ce acesta făcea cumpărături

2 min read
O femeie a încercat să răpească un copil de lângă tatăl lui în timp ce acesta făcea cumpărături

În timp ce bărbatul scotocea printre rafturi în căutarea unei conserve de porumb, fiul lui, Ryan, alerga de la un capăt la celălat al raionului. La un moment dat, o femeie în vârstă s-a oprit în dreptul copilului, iar acesta a început să vorbească cu ea spunând: „Bună! Eu sunt Ryan și am 4 ani”. Tatăl a auzit-o vag pe femeie cum îi spunea lui Ryan că nu ar trebui să fie singur și nesupravegheat.
„Să mergem să-ți găsim părinții”, i-a spus ea băiatului. În acel moment, tatăl l-a strigat pe Ryan, însă femeia nu părea să fi auzit. A ajuns în dreptul ei și i-a spus că Ryan este copilul lui și că în niciun caz nu îl lăsase nesupravegheat. Femeia a început să țipe, spunând „Nu, nu are cum să fie copilul tău. E alb, iar tu ești mexican”. Apoi, ea l-a apucat de braț pe cel mic și a început să fugă cu el spre ieșire spunându-i acestuia „Nu îți face griji, scumpule, nu îți va face niciun rău, îți promit”.

Bărbatul a început să fugă după cei doi și să strige la cei din jur să o oprească pe femeie. Un lucrător i-a ieșit în cale la timp și, când a fost întrebată ce se întâmplă, femeia i-a spus că Ryan este nepotul ei și că bărbatul – tatăl lui Ryan – încerca să îl răpească. În acel moment, managerul magazinului a intervenit, dar nu știa pe cine să creadă. În mijlocul altercației, alte două doamne s-au alăturat femeii și l-au acuzat pe bărbat că l-a răpit pe băiat. În ciuda faptului că acesta le-a arătat poze vechi cu el și Ryan, cele trei femei au insistat că nu era tatăl băiatului, moment în care acesta a sunat la poliție.
El și-a sunat soția și a rugat-o să vină la magazin.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.