O femeie nu a știut că naște. Pompierii i-au salvat bebelușul din hazna

2 min read
O femeie nu a știut că naște. Pompierii i-au salvat bebelușul din hazna

O femeie din Constanța a născut în toaleta din fundul curții, apoi a scăpat bebelușul în hazna
S-a întâmplat în localitatea Pecineaga din judeţul Constanţa! O femeie nu a realizat că naște în momentul în care se află în toaleta din curtea gospodăriei sale, astfel că a scăpat bebelușul nou-născut în hazna.

Citește și: Povestile bizare despre sarcina si nastere ale unor femei curajoase
La fața locului au intervenit mai multe echipaje de militari și paramedici cu două autospeciale ale ISU şi cu o ambulanţă, care au reușit să o scoată pe cea mică din hazna teafără și nevătămată. Atât mama, cât și fetița nou-născută au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Citește și: Nu a stiut ca este insarcinata pana la 8 luni!
„Bebe „a căzut” în urmă nașterii. Femeia nu a realizat că naște. A fost scos. E o fetiță, conștientă, cooperantă, preluată de echipajul SAJ de la față locului. Momentan colegii sunt încă acolo”, spun cei de ISU Constanța, potrivit Dobrogea News.
Potrivit unui reportaj realizat de jurnaliștii Pro TV acum aproape 2 ani, România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană la locuinţele cu toaletă în interior. În una din patru case oamenii merg de nevoie în fundul curții, ponderea locuințelor din România care nu au o toaletă în interior fiind de zece ori mai mare decât media Uniunii Europene. În anul 2019 Eurostat arăta că 24,2% din cele peste 8 milioane de locuințe nu aveau o baie cu WC în casă.
Citește și: O fetiță a devenit mamă la 11 ani. Familia nu a știut că este însărcinată

Surse: dobrogeanews.ro, știrileprotv.ro

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.