O fetiță de 1 an și-a găsit sfârșitul călcată de tatăl ei cu mașina. Avertismentul mamei ei pentru toți părinții

Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă în Young, New South Wales, Australia. Tatăl, care tocmai se întorsese acasă de la serviciu, a dat mașina cu spatele pentru a parca. Fetița de doar 1 an și trei luni, Georgina, ieșise din casă fără ca cineva să observe și se târâse de-a bușilea spre roțile autoturismului aflat în mișcare. Din păcate, tatăl ei nu a avut cum să o observe în oglinda retrovizoare, așa că a călcat-o accidental cu mașina.

„Eram lângă maşina de tuns iarba cu căştile în urechi şi dintr-o dată l-am văzut pe Peter alergând frenetic spre mine, fluturând din mâini. Am ştiut că ceva nu este în regulă. Mi-am scos căştile şi l-am auzit spunând: Am dat peste Georgie. Am privit cu groază, era în spatele lui”, a povestit Emma Cockburn, mama fetiței.
Fetița nu a mai putut fi salvată de medici
Deși cea mică a fost dusă imediat la spital și medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, cea mică și-a pierdut viața. „Amândoi ştiau că era deja prea târziu. Totul a fost instant. Tot ce am putut face a fost să o ținem în braţe, să ne luăm rămas bun”, a mărturisit, în lacrimi, mama fetiței. Părinții trebuie să îndure acum ancheta poliției, iar bărbatului i s-ar putea deschide un dosar penal.
Citește și: Avertismentul dureros al unei mame, după ce bebelușul ei a căzut din pat și a rămas cu leziuni pe creier
„Am crezut că am făcut totul bine, construindu-ne propria casă cu o zonă de joacă împrejmuită pentru copiii, departe de orice maşînă. Şi totuşi ni s-a întâmplat nouă. Până nu ajungeţi în acest moment, nu credeam că ni se poate întâmpla. Aveţi grijă de ei, este important să faceți tot ce puteți pentru a preveni astfel de tragedii”,

 » sursa: www.qbebe.ro