O fetiță de 5 ani și-a salvat frații după ce părinții au murit într-un accident de mașină

2 min read
O fetiță de 5 ani și-a salvat frații după ce părinții au murit într-un accident de mașină

O alertă urgentă a fost emisă la mai mult de 48 de ore după familia a fost văzută ultima dată părăsind orașul în care locuiau, la ora 1 dimineața, pentru a-și vizita rudele de Crăciun. Mașina s-a prăbușit la scurt timp și cumva, cei trei copii, în vârstă de 5, 2 și 1 an, au supraviețuit accidentului și au așteptat 55 de ore în căldura toridă pentru ca cineva să-i salveze. Micuții, acum orfani, au fost descoperiți abia două zile mai târziu, în jurul orei 11:50.

În tot acest timp, cu un curaj ieșit din comun, micuța Synthia și-a asumat rolul de sor[ mai mare și a avut grijă să își hrănească frații ca aceștia să rămână în viață până la sosirea salvatorilor. Ba chiar ea a reușit să desfacă centura de siguranță a fratelui ei, Charlez, în vârstă de 1 an, pentru a-l elibera din strânsoare. În cele din urmă, cei mici au fost găsiți și transportați de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. Din fericire, aceștia nu au suferit decât câteva leziuni minore și sunt acum în afara oricărui pericol, în grija rudelor.
Micuța Synthia a fost distinsă cu premiul „Children of Courage” pentru că a avut grijă de cei doi frați mai mici timp de 55 de ore, după ce părinții lor au murit.
Citește și:

O femeie a provocat un accident de mașină pentru a salva o mamă și un copil
Două fetițe au fost lovite de o mașină a Poliției pe trecerea de pietoni
Scene emoționante! Un ofițer de poliție consolează un băiețel de 4 ani după un accident de mașină, îmbrățișându-l în mijlocul șoselei

Surse foto: 9news.com.au

Surse articol: 9news.com.au

Articolul urmatorMedicii au externat-o, spunând părinților ca e doar o migrenă.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.